Preventieve hulp

Als u last hebt van beginnende psychische klachten is het belangrijk om dat serieus te nemen. Zorg goed voor uzelf, praat erover en zoek steun. Ook - juist - nu in deze corona-tijd!

Preventie - coaching in corona-tijd

Preventie betekent voorkómen. Preventieve hulp helpt u om te voorkomen dat uw psychische klachten erger worden. Nu is dat misschien belangrijker dan ooit: corona heeft ieders wereld op zijn kop gezet. Prezens (onderdeel van GGZ inGeest) biedt coaching om hiermee om te leren gaan: wat kunt u doen als de spanning, angst of somberheid teveel wordt?
In deze animatie maakt u kennis met Prezens-preventie. Het aanbod is erop gericht uzelf te versterken en wordt momenteel aangeboden via telefoon of beeldbellen. Het is gratis en er is geen verwijzing nodig.

Hoe houd je het hoofd koel?
Roept corona angst of somberheid op? Zorgt het voor eenzaamheid of (financiële) stress? Slecht slapen? Ontstaan er ruzies in huis of verveling? 1, 2, 3 coaching helpt u het hoofd koel te houden.

Online ouder-support
Zijn er kinderen thuis die nu niet naar school gaan? Maakt u zich zorgen over de situatie die hierdoor is ontstaan? Juist ouders (en de kinderen) kunnen nu een extra steuntje in de rug gebruiken: online ouder-support

Voor onze online zelfhulp-trainingen speciaal tijdens de corona-crisis, klikt u hier.

U hebt geen verwijzing nodig.
Mail naar preventie@prezens.nl
of bel 088 788 5015