Translate?

Verwijzers

GGZ inGeest maakt het u als verwijzer zo makkelijk mogelijk om uw patiënten te verwijzen. Hier leest u hoe u dat doet. Of hoe u een second opinion of een praktijkondersteuner ggz (poh-ggz) aanvraagt.

Welke behandelingen biedt GGZ inGeest?

Op de pagina ‘Soorten hulp’ vindt u informatie over de verschillende soorten hulp die GGZ inGeest biedt: preventieve hulp, hulp in de basis-ggz en hulp in de specialistische ggz (poliklinische hulp, dagbehandeling, FACT/ ACT/ VIP, opname in een kliniek).

Onderaan de pagina ‘Soorten hulp’ hebben we voorbeelden van behandelingen die we vaak geven voor u op een rij gezet. Bijvoorbeeld: cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye Movement Desentization and Reprocessing (EMDR), Mentalisation Based Treatment (MBT), runningtherapie, schematherapie et cetera.

Ontvang automatisch nieuws voor verwijzers

Wilt u altijd op de hoogte zijn van belangrijke informatie speciaal voor verwijzers? Bijvoorbeeld het laatste nieuws over het aanvragen van een second opinion of een poh-ggz? Of over wijzigingen in de behandelingen waarvoor uw patiënten bij ons terecht kunnen en hulp die er is voor familieleden van patiënten? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief voor verwijzers.