Translate?
Cursus, Preventie

Family Break-up

Heeft u gebroken met een ouder, beide ouders en/of andere familieleden? In deze online ondersteuningsgroep ontmoet u anderen, die ook gebroken hebben met familieleden.

  • Familie en naasten
  • Amsterdam, start donderdag 18 april 2024

Wat gaan we doen?

Heeft u gebroken met een ouder, beide ouders en/of andere familieleden? Heeft u geprobeerd om het contact te verbeteren? Geprobeerd om gehoord te worden als u pijnlijke ervaringen vertelt? Heeft u uiteindelijk de keus gemaakt om uit zelfbescherming contact te verbreken? Dan is de online ondersteuningsgroep Family break-up voor u bedoeld.

In deze ondersteuningsgroep ontmoet u anderen, die ook gebroken hebben met familieleden. Onder begeleiding van preventiewerker Maria Hoeffnagel, met know how over rouw en verlies, gaat u aan de slag om meer inzicht te krijgen in wat het verbroken contact voor u betekent en mogelijke handvatten te krijgen om met dit verlies in uw leven om te gaan.

Thema’s die aan de orde komen zijn: kennismaking, rouw en verlies – duale procesmodel, antennes naar binnen en naar buiten, grenzen voelen en grenzen aangeven, uw eigen kracht: kracht om voor uzelf te kiezen.

 

Wanneer?

  • Amsterdam, start donderdag 18 april 2024 15:00 - 17:00 uur
  • Vervolgdata 25 april, 2, 9 en 16 mei 2024