Begeleiding of coaching

Online ouder-ondersteuning

Ondersteuning voor ouders die stress ervaren of psychische problemen hebben.

Voor wie:

Ouders

Locatie:

Online

Aandacht voor ouderschap

Opvoeden, bijna alle ouders vinden dat wel eens moeilijk. Zeker in stressvolle situaties. Vaak lost het zich vanzelf op, maar soms is het heel fijn als u iemand heeft die er ook voor u is.

Als u als ouder stress of psychische problemen heeft, dan heeft dit invloed op uw ouderschap. U bent misschien sneller moe of prikkelbaar. Misschien maakt u zich zorgen dat u even niet de ouder kunt zijn die u zou willen zijn? Het gaat beter met u als het goed gaat met de kinderen. Kinderen merken altijd dat er iets aan de hand is. Het is daarom belangrijk om kinderen te helpen begrijpen wat er speelt. Maar hoe doet u dat als ouder?

Wat we gaan doen

Prezens organiseert twee keer per maand in samenwerking met GGD Kennemerland en het Centrum voor Jeugd en Gezin, online ouder-ondersteuningsgroepen.

We bespreken met elkaar verschillende thema’s en hoe u met de situatie van vandaag de dag om kunt gaan. We schenken aandacht aan waar u misschien tegenaan loopt, waar u tevreden over bent en aan vragen die opvoeding en ouderschap met zich mee kunnen brengen.

Na aanmelding krijgt u voor elke bijeenkomst een uitnodigingsmail met een link naar de online bijeenkomst. Elke bijeenkomst heeft een ander thema. U kunt vrijblijvend deelnemen.

Wanneer

  • Binnenkort vindt u hier de nieuwe data.

Speciaal voor

  • inwoners van de gemeenten Haarlemmermeer en Haarlem

Kosten

  • De bijeenkomsten zijn gratis voor inwoners van gemeente Haarlemmermeer en gemeente Haarlem
  • Een verwijzing is niet nodig

Extra informatie