Translate?

Mindway

Toegankelijke, flexibele en persoonlijke hulp voor iedereen. Hoe, waar, wanneer en in het tempo wat u uitkomt. Contact op onze locatie of 100% online, dat is 100% eigen regie, dat is 100% Mindway.

Bent u vaak somber? Of angstig? Slaapt u slecht of ziet u op tegen de dagelijkse dingen? Heeft u daarbij misschien ook lichamelijke klachten? Als deze klachten u steeds meer in de weg zitten, dan wilt u daar zo snel mogelijk van af. De snelste manier om van uw klachten af te komen is door een deskundige in te schakelen die u daarbij kan helpen.

Van 100% online tot blended behandeling

Maar welke behandeling past bij u? Bij Mindway kiest u voor het gemak van een online behandeling via internet. Heeft u toch behoefte aan het persoonlijke van een meer traditionele behandeling? Samen met een professionele hulpverlener maakt u uw eigen mix van face-to-face gesprekken op onze polikliniek en online behandelingen. Hoe en wanneer het u het beste uitkomt. Uw blended behandeling, waar mogelijk aangepast aan uw wensen en uw mogelijkheden.

Wilt u van uw klachten af, zet dan de knop om. Ga aan de slag met Mindway.

 

Kopie van shutterstock_1627277812

Als ik ineens behoefte heb aan een gesprek, als het bijvoorbeeld slechter met me gaat, dan kan ik met de computer direct contact met mijn behandelaar opnemen. Ik hoef niet te wachten tot de volgende afspraak. Dat is voor mij een hele geruststelling.

Gerry

De voordelen van Mindway op een rij

Eigen regie

U kunt online overal aan de slag, waar en wanneer het u uitkomt. U kunt zelf uw tijd indelen. Toch behoefte aan een individueel gesprek met een behandelaar? Geen probleem! Onze behandelaars staan voor u klaar.

Direct aan de slag

Omdat er korte wachttijden zijn kunt u direct aan de slag, wanneer u dat uitkomt. Hoe lang uw behandeling duurt verschilt. Het is de beste behandeling voor uw persoonlijke situatie en dus altijd maatwerk.

Wetenschappelijk

De behandelingen van Mindway zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. We werken vanuit een academische visie op geestelijke gezondheidszorg en doen mee aan verschillende internationale wetenschappelijke onderzoeken.

Regelmatig publiceren wij artikelen over onderzoek bij Mindway, of werken wij mee aan wetenschappelijke publicaties.

Lijst van wetenschappelijke publicaties

Veelgestelde vragen

Bij Mindway profiteert u van het gemak van online behandeling die ook persoonlijk is. Onze therapeuten zijn zeer ervaren in de afwisseling van videobelgesprekken en begeleiding van online modules. Daarnaast kunt u ook terecht voor persoonlijke gesprekken.

We baseren onze behandelingen op wetenschappelijk onderzoek. Onze behandelaren zijn deskundig en professioneel.

De behandeling valt onder uw zorgverzekering. De kosten vallen wel onder uw eigen risico. Dat kan betekenen dat u een deel zelf moet betalen.

Mindway is onderdeel van GGZ inGeest. Je vindt onze behandelaren in het gebouw De Nieuwe Valerius aan de Amstelveenseweg 589 in Amsterdam.

Meestal betaalt uw zorgverzekering uw behandeling bij GGZ inGeest. De kosten vallen wel onder uw eigen risico. Dat kan betekenen dat u een deel zelf moet betalen.

  • Wilt u weten hoe hoog uw eigen risico is? Neem contact op met uw zorgverzekeraar.
  • Algemene informatie over het eigen risico vindt u op de website van de rijksoverheid.
  • Met ingang van 2022 is de financiering van de zorg veranderd. U leest hier meer over op de website van rijksoverheid.

Maak om te beginnen een afspraak met uw huisarts. Bespreek samen uw klachten en kijk of verwijzing naar Mindway voor u de beste behandeling is. Vraag vervolgens uw huisarts u rechtstreeks naar Mindway te verwijzen. Uw huisarts kan daarvoor gebruik maken van Zorgdomein. Hierin staat het aanbod van Mindway vermeld.

Contact

Mindway
De Nieuwe Valerius
E info@mindway.nl (tip: veilig e-mailen)