Translate?

Online behandelmodules

Een online behandelmodule is een blok dat bestaat uit een aantal online lessen, oefeningen of opdrachten. GGZ inGeest heeft een groot aantal online behandelmodules.

Wat zijn online behandelmodules?

Bij GGZ inGeest kunt u een deel van uw behandeling online volgen, op uw computer, tablet of smartphone. Samen met uw behandelaar kijkt u of er ene online behandelmodule is die bij u past. Een behandelmodule is een blok dat bestaat uit een aantal online lessen, oefeningen of opdrachten.

Uw behandelaar zet een behandelmodule voor u klaar. U logt in op een plek waar u zich prettig voelt en op een moment dat u het beste uitkomt. Als u een les hebt gevolgd of een opdracht hebt gemaakt, kan uw behandelaar dat zien en erop reageren.

Voorbeelden

Voorbeelden van online behandelmodules zijn:

  • mindfulnesstraining
  • depressie
  • leren ontspannen
  • sociale angst
  • slaapproblemen

GGZ inGeest maakt voor online behandeling gebruik van het platform van Minddistrict. Op de website van Minddistrict staat een overzicht van alle online behandelmodules.

shutterstock_760329715-Quote-Winston-behandelmodules

Het grote voordeel van de online behandelmodule is dat ik de oefeningen kan maken op het tijdstip dat mij het beste uitkomt. Ik ben niet afhankelijk van wanneer mijn behandelaar tijd heeft. En ik kan altijd in mijn gemaakte opdrachten teruglezen wat ik eerder heb geschreven.