Translate?

Amstelmere

Vanaf 1 maart 2023 starten we, in overleg met onze cliëntenraad, een pilot rookvrije zorg op onze High Care kliniek in Amstelveen. Ook de Medium Care kliniek is vanaf 1 maart rookvrij.

Bezoekadres

Laan v/d Helende Meesters 433
1186 DL Amstelveen

Postadres

Postbus 74077
1070 BB Amsterdam

DD376071

Voor welke hulp kan ik hier terecht?

U kunt op onze locatie Amstelmere terecht voor:

  • Hulp bij angst
  • Hulp bij depressie
  • Hulp bij persoonlijkheidsstoornissen/ persoonlijkheidsproblematiek
  • Hulp bij complex trauma
  • Hulp bij psychosomatische klachten
  • Hulp voor ouderen
  • Hulp door een FACT team

Contact

T 020 543 4343 menukeuze 2
Openingstijden maandag tot en met vrijdag 8.00 tot 17.00 uur.

Plan uw reis naar onze locatie Amstelmere met het openbaar vervoer, uw eigen auto of fiets via  Google maps. Daar vindt u ook informatie over parkeren in de buurt.

GGZ inGeest is op weg naar een rookvrije organisatie. Heeft u een afspraak of komt u op bezoek, dan vragen wij u om niet te roken gedurende uw verblijf op ons terrein. Op deze manier zorgen we voor een zo gezond mogelijke omgeving.

Pilot rookvrije zorg op locatie Amstelmere
Vanaf 1 maart 2023 starten we, in overleg met onze cliëntenraad, een pilot rookvrije zorg op onze High Care kliniek in Amstelveen. De pilot duurt 6 maanden en wordt maandelijks geëvalueerd. De organisatie wil niemand dwingen om te stoppen met roken. Wanneer u wilt stoppen met roken is dat een keuze die bij uzelf ligt. Rookvrije zorg betekent wel dat er in het gebouw en op het terrein niet gerookt wordt. Wanneer u bij ons bent opgenomen en geen vrijheden heeft betekent dit een (tijdelijke) rookstop. Tijdens deze stop ondersteunen wij u zo goed mogelijk met ondersteunende gesprekken, afleidende activiteiten en eventueel nicotine vervangende middelen.

Vanaf 1 maart zal ook de Medium Care kliniek in Amstelveen rookvrij zijn. 

Lees meer over onze weg naar een rookvrije organisatie.