Translate?

Het Betere nachten, betere dagen onderzoek

Screenshot 2022-08-24 11.28.35

Goed slapen helpt bij het verwerken van emoties. Maar veel mensen met klachten van stress, spanning of angst slapen juist slecht. Staat u op een wachtlijst voor behandeling van deze klachten, of bent u recentelijk gestart met behandeling, en herkent u dit? Doe dan mee aan het Betere nachten, betere dagen onderzoek!

Het Nederlands Herseninstituut en verschillende GGZ-instellingen willen samen met u onderzoeken wat slecht slapen doet met het verwerken van stress, spanning en angst. Herstellen uw klachten makkelijker als u beter slaapt?

We meten hoe uw slaap en emotionele klachten over de tijd veranderen. Sommige deelnemers kunnen ook online lessen over beter slapen volgen. Deelname is gratis en liefst direct voorafgaand aan een eventuele behandeling voor uw klachten van stress, spanning of angst.

Meer weten of meedoen?

Heeft u interesse? Neem dan contact op met onze wetenschapsdesk via het formulier op de website.

Meedoen aan onderzoek

Door wetenschappelijk onderzoek kunnen we nieuwe behandelingen ontwikkelen en bestaande kennis uitbreiden. Ons onderzoek is alleen mogelijk met úw hulp. Op onze website www.wetenschapsdesk.nl leest u welke onderzoeken er zijn en hoe u mee kan doen.