Translate?

Symposium De Nieuwe Amsterdamse School verzet

De Nieuwe Amsterdamse School

Het symposium Persoonlijkheid en temperament in de levensloop van De Nieuwe Amsterdamse School is verzet naar vrijdag 7 oktober 2022.

Persoonlijkheid en temperament in de levensloop

Persoonlijkheid en temperament verwijzen naar verwante maar onderscheiden kenmerken van de menselijke natuur. Hoewel de basis daarvan wordt gelegd in de vroege levensfasen, gaat de ontwikkeling van de persoonlijkheid gedurende de hele levensloop door.

Persoonlijkheidsstoornissen komen in alle levensfasen voor en vormen een belangrijk aandachtsgebied in de psychiatrie. Het symposium De Nieuwe Amsterdamse School heeft voor 2022 een programma gemaakt met als titel Persoonlijkheid en temperament in de levensloop. Na een algemene inleiding op het thema worden typerende karakteristieken van verstoorde persoonlijkheidsontwikkeling in de jeugd, de volwassenheid en op oudere leeftijd besproken. In een dynamisch programma worden keynote lezingen afgewisseld met pecha kucha’s door jonge onderzoekers en een ervaringsverhaal.

Tijdens dit symposium staan de ontwikkeling, dynamiek, impact en behandeling van persoonlijkheidsstoornissen gedurende de levensloop centraal.

Informatie

Vrijdag 7 oktober 2022 09:00 uur tot 17:00 uur
Hotel Casa Amsterdam Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam

De registratiekosten bedragen € 365,- voor medisch specialisten. Voor dit bedrag kunt U samen met een jonge collega hulpverlener of onderzoeker deelnemen aan het symposium. De Nieuwe Amsterdamse School beoogt juist ook een groep jonge onderzoekers en hulpverleners te bereiken en inspireren. Via de registratie site kunnen de gegevens van deze persoon worden doorgegeven. Er is geen apart tarief voor medisch specialisten die geen jonge collega meebrengen. De commissie zal dan zelf deze plaats aan iemand toewijzen.

Voor psychologen, gz-psychologen, verpleegkundigen en huisartsen geldt een gereduceerd tarief van € 195,-. De registratiekosten zijn inclusief koffie/thee, lunch en een drankje na afloop.

Voor dit symposium is accreditatie aangevraagd bij:

  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)
  • Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)
  • Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt)
  • Kwaliteitsregister V&V en Verpleegkundig specialisten register (V&VN)

Meer informatie: www.nas.amc-registration.nl