Flexpool

Wil je kiezen wanneer en waar je werkt? De flexpool biedt afwisselend werk bij diverse afdelingen op meerdere locaties. Wanneer er plotseling medewerkers uitvallen, vult de flexpool deze 'gaten' op.

Contract

Als medewerker van de flexpool kom je in dienst van GGZ inGeest met een ‘min-max-contract’. Dit is een contract waarin we een minimum en een maximum aantal uren per week afspreken. Meestal beginnen we met een contract van minimaal 4 uur en maximaal 32 uur per week.

Tijdelijk

Een min-max-contract is tijdelijk. Met mogelijkheid tot verlengen.

Ervaring opdoen op verschillende afdelingen

Je werk bij de flexpool is heel afwisselend. Op de zorgafdelingen zetten we je per dienst in. Dat betekent dat je vaak wisselt van afdeling. Het is een goede manier ervaring op te doen op de verschillende afdelingen van GGZ inGeest. Soms is het mogelijk om een aantal maanden alleen voor dezelfde afdeling te werken.

Begeleiding

Het is belangrijk dat je al veel ervaring hebt in de praktijk. Als we je inzetten op een afdeling, rekenen je collega’s op die afdeling op je. Er is heel weinig tijd om je te begeleiden. We bepalen waar we je kunnen inzetten op basis van je opleiding en je werkervaring in de ggz.

Contact

Neem voor meer informatie over de flexpool contact op:
088 788 5005
flexpool@ggzingeest.nl (veilig e-mailen)