Translate?

Uw cliëntenportaal

Met het cliëntenportaal bekijkt u online uw toekomstige afspraken en de inhoud van uw dossier. U logt veilig in met uw DigID. Waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Onderhoud cliëntenportaal

Op zaterdag 17 december is het cliëntenportaal wegens werkzaamheden niet bereikbaar van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Direct aan de slag?

Log hier in

Al uw toekomstige afspraken op een rij

In het portaal vindt u al uw toekomstige afspraken handig op een rij. U ziet direct wanneer, waar en met wie u een afspraak heeft. Nooit meer zoeken naar uw volgende behandelafspraak!

Online inzage in uw dossier

Bespreek met uw behandelaar dat u online toegang wilt tot uw dossier. In het cliëntenportaal vindt u vervolgens in verschillende mappen informatie die in uw dossier is opgeslagen.

In uw dossier vindt u ook informatie over eventuele eerdere of afgesloten behandelingen bij GGZ inGeest.

Sommige informatie is in uw dossier opgeslagen in de vorm van een pdf- of Word-bestand. Wanneer u op een bestand klikt en vervolgens klikt op Download wordt het opgeslagen op het apparaat waarop u het cliëntenportaal heeft geopend. Doe dit nooit op een computer die ook door anderen wordt gebruikt.

U kunt de informatie in uw dossier alleen bekijken, niet wijzigen. Voor vragen over de inhoud van uw dossier kunt u terecht bij uw behandelaar.

Inloggen met DigID

Om in te loggen bij uw cliëntenportaal maakt u gebruik van uw DigID. Dankzij DigiD kunt u overal veilig inloggen en heeft u alleen zelf toegang tot uw informatie.

Waar en wanneer het u uitkomt

U kunt bij het cliëntenportaal inloggen op het moment en op de plek die u het beste uitkomt.

Pas wel op met inloggen vanaf computers waar meer mensen op werken en op plekken waar andere mensen met u mee kunnen kijken, zoals bij u in de bibliotheek.

Ondersteuning

De handleiding en veelgestelde vragen van het cliëntenportaal vindt u hieronder. Ook hebben wij korte instructiefilmpjes gemaakt die u op weg kunnen helpen.

Komt u er met de informatie niet uit? Omschrijft u uw vraag zo duidelijk mogelijk in een mail aan servicedesk@ggzingeest.nl. Onze servicedesk reageert zo snel mogelijk. (tip: veilig e-mailen)