Translate?

Uw cliëntenportaal

Met het cliëntenportaal bekijkt u online uw toekomstige afspraken en de inhoud van uw dossier. U logt veilig in met uw DigID. Waar en wanneer het u het beste uitkomt.

Direct aan de slag?

Log hier in

Al uw toekomstige afspraken op een rij

In het portaal vindt u al uw toekomstige afspraken handig op een rij. U ziet direct wanneer, waar en met wie u een afspraak heeft. Nooit meer zoeken naar uw volgende behandelafspraak!

Online inzage in uw dossier

Bespreek met uw behandelaar dat u online toegang wilt tot uw dossier. In het cliëntenportaal vindt u vervolgens in verschillende mappen informatie die in uw dossier is opgeslagen.

In uw dossier vindt u ook informatie over eventuele eerdere of afgesloten behandelingen bij GGZ inGeest.

Sommige informatie is in uw dossier opgeslagen in de vorm van een pdf- of Word-bestand. Wanneer u op een bestand klikt en vervolgens klikt op Download wordt het opgeslagen op het apparaat waarop u het cliëntenportaal heeft geopend. Doe dit nooit op een computer die ook door anderen wordt gebruikt.

U kunt de informatie in uw dossier alleen bekijken, niet wijzigen. Voor vragen over de inhoud van uw dossier kunt u terecht bij uw behandelaar.

Inloggen met DigID

Om in te loggen bij uw cliëntenportaal maakt u gebruik van uw DigID. Dankzij DigiD kunt u overal veilig inloggen en heeft u alleen zelf toegang tot uw informatie.

Waar en wanneer het u uitkomt

U kunt bij het cliëntenportaal inloggen op het moment en op de plek die u het beste uitkomt.

Pas wel op met inloggen vanaf computers waar meer mensen op werken en op plekken waar andere mensen met u mee kunnen kijken, zoals bij u in de bibliotheek.

Ondersteuning

De handleiding en veelgestelde vragen van het cliëntenportaal vindt u hieronder. Ook hebben wij korte instructiefilmpjes gemaakt die u op weg kunnen helpen.

Komt u er met de informatie niet uit? Omschrijft u uw vraag zo duidelijk mogelijk in een mail aan servicedesk@ggzingeest.nl. Onze servicedesk reageert zo snel mogelijk. (tip: veilig e-mailen)