Translate?

Begeleiding of coaching

Samen fit

Wilt u beginnen met een sport maar weet u niet wat bij u of uw budget past? U ontdekt alle mogelijkheden met een coach en groep sporters bij Samen fit.

Voor wie:

Volwassenen

Locatie:

Amsterdam

Speciaal voor

Samen Fit is voor mensen in Amsterdam Zuid die willen sporten maar de mogelijkheden niet kennen. U begint samen met andere mensen in een groep. De oefeningen helpen u fit te worden en energie te krijgen in uw lichaam en hoofd. Ook krijgt u hulp bij het vinden van iets wat u voor lange tijd wilt doen.

Wat we gaan doen

U komt langs in de sportschool en maakt kennis met de coaches. Samen maken jullie een plan waarin staat wat u wilt bereiken. U sluit aan bij een groep om een begin te maken.

Persoonlijke coaching

U krijgt coaching van twee specialisten. Tijdens de 3 maanden dat u sport, ontdekt u wat u leuk vindt en daarna wilt doen. Ook hier krijgt u hulp bij. Na de 3 maanden stapt u over op een standaard aanbod in de buurt. U kunt daar zelf gaan sporten, of met een vriend of vriendin.

Bekijk de folder Samen fit

Waar

  • Fresh Fitness
  • Tolstraat 57-59
  • 1073 RW Amsterdam

Wanneer

Elke week, 3 maanden lang, maakt u kennis met sport en oefeningen met fitness als basis. Natuurlijk krijgt u tijdens de lessen persoonlijke aandacht. Niet alleen voor de oefeningen die u doet. U krijgt ook tips voor uw voeding en manier van leven. Zo leert u hoe u gezond leeft en zich daar beter door kan voelen.

Kosten

  • De trainingen met een coach kosten 2 euro per training

Inschrijven Samen fit

  • MM slash DD slash YYYY