Begeleiding of coaching

Samen fit

Wilt u beginnen met een sport maar weet u niet wat bij u of uw budget past? U ontdekt alle mogelijkheden met een coach en groep sporters bij Samen fit.

Voor wie:

Volwassenen

Locatie:

Fresh Fitness, Tolstraat 57-59 1073 RW, Amsterdam

Voor wie?

Samen Fit is voor mensen in Amsterdam Zuid die willen sporten maar de mogelijkheden niet kennen. U begint samen met andere mensen in een groep. De oefeningen helpen u fit te worden en energie te krijgen in uw lichaam en hoofd. Ook krijgt u hulp bij het vinden van iets wat u voor lange tijd wilt doen.

Wat doen we?

U komt langs in de sportschool en maakt kennis met de coaches. Samen maken jullie een plan waarin staat wat u wilt bereiken. U sluit aan bij een groep om een begin te maken.

1 keer per week, 3 maanden

Elke week, 3 maanden lang, maakt u kennis met sport en oefeningen met fitness als basis. Natuurlijk krijgt u tijdens de lessen persoonlijke aandacht. Niet alleen voor de oefeningen die u doet. U krijgt ook tips voor uw voeding en manier van leven. Zo leert u hoe u gezond leeft en zich daar beter door kan voelen.

Persoonlijke coaching

U krijgt coaching van twee specialisten. Tijdens de 3 maanden dat u sport, ontdekt u wat u leuk vindt en daarna wilt doen. Ook hier krijgt u hulp bij. Na de 3 maanden stapt u over op een standaard aanbod in de buurt. U kunt daar zelf gaan sporten, of met een vriend of vriendin.

Kosten

De trainingen met een coach kosten 2 euro per training.

Om mee te doen neemt u zelf geschikte kleding, schoenen en een handdoek mee. Op de locatie is een kamer waar u zich omkleedt. Ook kunt u de kluisjes en douches gebruiken.

Inschrijven

Meld je nu aan voor deze activiteit!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ