Deskundige blik bij diagnose of behandelstrategie

Ik wil consultatie of advies

U bent op zoek naar een deskundig advies of consult op het gebied van bijvoorbeeld diagnostiek, medicatie of behandeling. Onze deskundigen helpen u graag verder. U kiest voor een snel telefonisch advies of een consult met uw patiënt in uw eigen praktijk of op een locatie van GGZ inGeest.

 • Collegiaal advies (telefonisch)
  U hebt een kort telefonisch overleg met 1 van onze behandelaren. Op basis van de vraag brengen we u in contact met de juiste deskundige. Duur: maximaal 15 minuten. Bel voor collegiaal overleg naar 088 788 5015 of mail naar aanmelding@ggzingeest.nl. Voor collegiaal overleg brengen wij geen kosten in rekening.

 • Consultatie (face to face)
  Eén van onze deskundigen, meestal ene psychiater, ziet uw patiënt voor een eenmalig consult. U ontvangt schriftelijk een terugkoppeling en een advies op maat. Consultatie kan binnen uw huisartsenpraktijk plaatsvinden of op een locatie van GGZ inGeest. Uw patiënt wordt niet ingeschreven in de basis-ggz danwel specialistische ggz. Aanspraak op eigen risico is niet van toepassing. Mail voor het aanvragen van een consult naar aanmelding@ggzingeest.nl.

  Via de module POH-GGZ kunt u bij uw zorgverzekeraar tarief aanvragen voor consultatie.

  Inplannen consult
  We maken altijd binnen 2 weken na aanvraag een afspraak met de patiënt voor een consult. Afhankelijk van de urgentie vindt de consultatie binnen 1-4 weken plaats.

  Terugkoppeling
  Na de consultatie ontvangt de huisarts binnen 2 werkdagen terugkoppeling met conclusies en advies. Indien gewenst is er telefonisch contact.

  Facturatie
  GGZ inGeest/ Prezens declareert op basis van uurtarieven. Bij consultatie op locatie wordt reistijd in rekening gebracht. De consulten worden per keer gefactureerd.

Uurtarieven
Psychiater             € 150,- per uur
GZ-psycholoog     €   95,- per uur

 • Praktijkondersteuning ggz (POH-ggz)
  U hebt behoefte aan ondersteuning in uw huisartsenpraktijk op het gebied van geestelijke gezondheidszorg (POH-ggz). Met een POH-ggz van Prezens (onderdeel van GGZ inGeest) haalt u het beste in huis: jarenlange ervaring in kortdurende behandeling en de beste zorg volgens de laatste inzichten in uw eigen praktijk. Voor meer informatie en aanvragen: infopoh@prezens.nl.
printen