Academische werkplaatsen

GGZ inGeest heeft in samenwerking met de afdeling psychiatrie van VUmc 6 academische werkplaatsen TOP GGZ logoopgericht: angststoornissen, depressie, bipolaire stoornissen, ouderenpsychiatrie, soma en psyche en Prezens. De academische werkplaats angststoornissen, depressie en ouderenpsychiatrie hebben het keurmerk TOPGGz.

Bent u op zoek naar een deskundige op het gebied van angststoornissen, een expert op het gebied van depressie of bipolaire stoornissen? Iemand die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en behandeling? Dan zit u goed bij GGZ inGeest, want wij werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

In onze academische werkplaatsen werken mensen uit de kliniek en onderzoekers nauw samen. Diverse onderzoekers zijn tevens werkzaam als psycholoog of psychiater, waardoor nieuwe wetenschappelijke inzichten snel kunnen worden toegepast in de praktijk.

Bij GGZ inGeest worden veel vernieuwende onderzoeksprojecten uitgevoerd. Bijvoorbeeld onderzoek naar het nut van ondersteunende behandeling via internet of apps op de smartphone. Ook worden nieuwe behandelmethodes getest in de praktijk, zoals running therapie, lichttherapie en hersenstimulatie. Meer over meedoen aan onderzoek.

Wilt u graag behandeld worden door één van onze experts? Meer informatie over specialistische behandeling in de academische zorglijnen: