Begeleiding of coaching

Samen zwemmen in het De Mirandabad

U hebt last van psychische klachten en wilt zich beter voelen door te sporten. Zwemmen met een groep mensen in het De Mirandabad is een speelse manier om actief te worden.

Voor wie:

Volwassenen

Locatie:

De Mirandalaan 9, 1079 PA, Amsterdam

Voor wie?

Woont u in Amsterdam Zuid, hebt u psychische klachten en wilt u beginnen met sporten? Met deze cursus zwemt u in een groep en met een coach. Het is een speelse manier om kennis te maken met sport. U hebt geen zwemdiploma nodig om deze lessen te volgen.

Wat doen we?

U zwemt met een groep van 15 andere mensen, een coach en een therapeut. Jullie krijgen oefeningen waarmee jullie leren bewegen in het water. Na de oefeningen mogen jullie vrij zwemmen of doen jullie een spel. De les eindigt met samen koffie en thee drinken. Zo leert u meteen andere mensen kennen.

Sporten voor langere tijd

Ziet u uzelf sporten in de toekomst? Met dit project leert u welke andere mogelijkheden er in de buurt zijn. Buiten de lessen om bespreekt u wat u graag doet om te blijven bewegen. Samen met uw coach zoekt u naar iets dat bij u past. U kunt zelf gaan sporten, of iets met een ander vinden.

Kosten

Het zwemmen kost 2 euro per keer. Na het zwemmen krijgt u koffie of thee.

Om mee te doen neemt u zelf geschikte kleding en een handdoek mee. We verzamelen bij de kassa bij de ingang van het zwembad.