Begeleiding of coaching

Meedoen in Zuid

Woont u in Amsterdam Zuid en wilt u zich inzetten voor de omgeving? Of wilt u in de buurt meedoen aan activiteiten, maar weet u niet waar u die vindt? Meedoen in Zuid helpt u te vinden wat u zoekt.

Voor wie:

Volwassenen

Locatie:

Huis van de Wijk Coenen-Lydia, Roelof Hartplein 2a, 1071 TT, Amsterdam

Voor wie?

Deze groep is voor mensen die in de buurt van Amsterdam Zuid wonen en nuttig willen zijn. Bijvoorbeeld door anderen in de wijk op weg te helpen of een cursus te volgen. Weet u niet hoe u dat aanpakt of hebt u extra hulp nodig? U kunt terecht bij Meedoen in Zuid.

Wat doen we?

U begint met een gesprek om kennis te maken en te bespreken wat u wilt doen. Dat kan vrijwilligerswerk zijn, een cursus, hulp voor buren en nog veel meer. U zet dat in een plan en sluit daarna aan bij een groep. Tijdens bijeenkomsten praten jullie over jullie mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan de slag met uw plan

U bezoekt verschillende activiteiten en projecten in Amsterdam Zuid. Zo ontdekt u wat u leuk vindt om te doen en wat u helpt uw plan uit te werken. Start u met een activiteit of project, dan krijgt u coaching. U staat er op die manier niet alleen voor en kunt terecht bij een bekende als u iets niet weet.

Kosten

Deze bijeenkomsten en coaching kosten u niets.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Inschrijven

Meld je nu aan voor deze activiteit!

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ